Χάρης Βαρθακούρης: H πρώτη δήλωση μετά τον σάλο στο «Βig Brother»

Δεν την ξαναπατάει ο ΣΚΑΪ: Η αλλαγή στο «Big Brother» για να γλιτώσει την κατακραυγή

Κρίθηκε αναγκαία.

Το live streaming του «Big Brother» έχει εδώ και δύο ημέρες σταματήσει, με μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών του ριάλιτι να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στα social media για το γεγονός.

Παρόλα αυτά, ο ΣΚΑΪ δεν δείχνει να βιάζεται να επιστρέψει η εν λόγω πλατφόρμα κι αυτό διότι κρίνει απαραίτητες μερικές σημαντικές τροποποιήσεις σε ό,τι αφορά στην 24ωρη καταγραφή της ζωής των παικτών στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Συγκεκριμένα, πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως οι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί για το ότι θα πρέπει όσα ακούγονται στο σπίτι να γίνουν πιο… light, κάνοντας μερικές παρατηρήσεις και για τις υπερβολικές εμφανίσεις των γυναικών οι οποίες επιμένουν να δείχνουν περισσότερα από όσα χρειάζονται.

Την ίδια ώρα, η μεγάλη αλλαγή προγραμματίζεται στο κομμάτι του live streaming, το οποίο ναι μεν θα επιστρέψει στη ζωή των τηλεθεατών, όχι όμως απόλυτα «ζωντανό», αλλά με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Κι αυτό προκειμένου οι τεχνικοί βάρδιας να προλαβαίνουν να «κόβουν» από την οθόνη μη κατάλληλα πλάνα και δηλώσεις που θα βάλουν ξανά σε μπελάδες τον σταθμό.

Μέχρι στιγμής, το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα επιστρέψει η ζωντανή μετάδοση, σίγουρα όμως όχι πριν το LIVE  της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.