Αποβολή-βόμβα από το Survivor | Αυτόν τον παίκτη έδιωξαν λόγω παράβασης κανονισμού

«Ναυάγησαν» τα σχέδια του Acun Ilicali: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο νέο Survivor – Η λίστα

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ο Τούρκος παραγωγός.

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, σχετικά με το νέο Survivor. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ενώ είχε γίνει συζήτηση για νέο Survivor All Star, εντέλει η απόφαση που έχει παρθεί από την Acun Medya είναι το ριάλιτι να επιστρέψει στην κανονική εκδοχή του.

Το τελευταίο Survivor All Star που ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγο καιρό, σημαδεύτηκε περισσότερο από αποχωρήσεις και αποβολές παικτών, παρά από το αγωνιστικό κομμάτι. Κάτι που στοίχισε πολύ σε τηλεθέαση, με αποτέλεσμα να καταστεί σαφές πως ο κόσμος επιθυμεί να δει καλούς, δυνατούς παίκτες και όχι celebrities μέτριας αγωνιστικότητας.

Τι θα συμβεί λοιπόν;

Στο νέο Survivor -το οποίο θα επιστρέψει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων- θα γίνει αυστηρή επιλογή νέων παικτών, αλλά επειδή ο Τούρκος παραγωγός έχει την άποψη πως πολλούς από τους παίκτες οι οποίοι αποβλήθηκαν νωρίς από το περσινό παιχνίδι ο κόσμος τους αγαπά και θα ήθελε να τους δει περισσότερο, θα γίνει μία «μίξη».

Έτσι παρόλο που το ερχόμενο Survivor, δε θα είναι All Star, θα συμμετέχουν κάποια ηχηρά ονόματα περασμένων περιόδων.

«Ναυάγησαν» τα σχέδια του Acun Ilicali: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο νέο Survivor - Η λίστα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο νέο Survivor, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στάθης Σχίζας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ναυάγησαν» τα σχέδια του Acun Ilicali: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο νέο Survivor - Η λίστα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Acun δε θα σταματήσει μόνο σε αυτούς, αλλά έχει την πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πλαισιώσει τους παραπάνω παίκτες με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα.

Ο Γιώργος Λιανός, από τη μεριά του, στη νέα του συνέντευξη στο Fay’s Time της Σκορδά, υποστήριξε πως δεν έχει ακόμα την παραμικρή ιδέα κατά πόσο το νέο Survivor θα είναι στην original ή την All Star εκδοχή του…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.