Κώστας Τσουρός: Ποιοι θα στελεχώσουν τη νέα του εκπομπή στο Mega

Κώστας Τσουρός: Ποιοι θα στελεχώσουν τη νέα του εκπομπή στο Mega

Μπορεί τελικά να τον δούμε και απέναντι στη Ναταλία Γερμανού.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για την νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega. Συνεχίζονται μάλιστα με στόχο η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Στους, δε, ήδη γνωστούς συνεργάτες της εκπομπής Νόνη Δούνια και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Πρόκειται για τον θεατρικό επιχειρηματία Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον Τσουρό. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «Θεατρικών Σκηνών» εκτός από πολύ επιτυχημένος θεατρικός επιχειρηματίας είναι και δημοσιογράφος με μακρά πορεία στον χώρο. Και είναι αδελφός του Αλέξανδρου Κατσαρίδη που είναι από φέτος συνεργάτης της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Star, μίλησε για τη νέα εκπομπή, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να είναι απέναντι στη Ναταλία Γερμανού, παρά το ότι είχε πει πως δεν θα το έκανε ποτέ:

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαστε απέναντι αρχικά. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσω πως είχα πει όταν έφυγα από τη Ναταλία πως δεν θα πήγαινα ποτέ απέναντί της, καθώς συζητούσα και τότε με το Mega για να κάνω εκπομπή. Αυτό όμως, όταν έφυγα από εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν είναι δέκα χρόνια στην ίδια ζώνη εγώ δεν θα πάω ποτέ απέναντι. Αυτό εννοούσα».

Ξεκαθάρισε, βέβαια, πως οι σχέσεις των δύο παραμένουν εξαιρετικές. «Μιλάμε συνέχεια με τη Ναταλία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρισκόταν στο παρελθόν στην εκπομπή της Γερμανού και πλέον θα έχει τον ίδιο ρόλο, αλλά σε άλλο κανάλι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.