Πώς ο Λιάγκας «γονάτισε» τον ΣΚΑΪ - Ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του

Γιώργος Λιάγκας: Επιστρέφει τηλεοπτικά στο β’ μισό της σεζόν;

Τα σχέδια του ΣΚΑΪ.

Εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την έναρξη της σεζόν, καθώς ο ΣΚΑΪ αν και με ενεργό συμβόλαιο δεν θέλησε να τον αξιοποιήσει σε κάποιο project.

Αν και η αρχική σκέψη των ιθυνόντων του σταθμού, ήταν ο παρουσιαστής να επιστρέψει στο β’ μισό της σεζόν, δηλαδή μετά τα Χριστούγεννα, εντέλει κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει. Κι αυτό διότι ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί να του δώσει κάποιο δικό του project.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «έλα, Χαμογέλα», ο Λιάγκας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, το οποίο δεν σκοπεύει να σπάσει καθώς πληρώνεται κανονικά κάθε μήνα με ή χωρίς εκπομπή.

«Ο σχεδιασμός του προγράμματος του ΣΚΑΪ είναι έτσι που δεν αφήνει αυτά τα περιθώρια. Δεν θα υπάρχει late night ζώνη. Αυτή ήταν και η πιθανότερη εναλλακτική που θα μπορούσε να κάνει κάτι ο Γιώργος Λιάγκας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Είναι ένα συμβόλαιο εν υπνώσει – όπως μου είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού. Δηλαδή είναι σε ισχύ, αλλά δεν είναι ενεργό. Απ’ όσο ξέρω δεν έχει σκοπό να σπάσει το συμβόλαιο, ενώ πληρώνεται κανονικά κάθε μήνα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.