Σάρωσε η πρεμιέρα του «The Voice»

Σάρωσε η πρεμιέρα του «The Voice»

Ποιες ήταν οι επιδόσεις του talent show σύμφωνα με τη Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακή το «The Voice» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το talent show βρίσκεται για πέμπτη σερί σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου αφού έχει σταθερά πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Σε αυτή τη σεζόν άλλαξαν ελάχιστα πράγματα. Οι Ελεονώρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς είναι και φέτος στην καρέκλα του κριτή. Ο Γιώργος Λιανός όπως και πέρσι είναι στη θέση του παρουσιαστή.

Η μοναδική διαφορά έχει να κάνει με τα backstage. Ο ΣΚΑΪ φέτος αποφάσισε να μην υπάρχει άλλος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια στα παρασκήνια του show.

Η παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων την προηγούμενη σεζόν. Οι συζητήσεις της παραγωγής με την Λάουρα Νάργιες και τον youtuber Fipster έπεσαν στο κένο. Έτσι ο Γιώργος Λιάνος θα βρίσκεται και στα παρασκήνια έχοντας διπλό ρόλο.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, το «The Voice» είχε και πάλι υψηλά ποσοστά. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το talent show του ΣΚΑΪ σημείωσε 32,2% στο γενικό σύνολο και 29,9% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα έφτασε τέταρτο μέχρι και το 42,7%.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι εκείνη την ώρα το «The Voice» έπαιζε μόνο του. Ο ανταγωνισμός από τα άλλα κανάλια ήταν μηδαμινός αφού επέλεξαν να παίζουν κυρίως επαναλήψεις ή ταινίες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.