Αλλάζει ξανά ώρα η εκπομπή «10» και δεν μεταδίδεται… στις 22:00

Η απάντηση στον Σπύρο Παπαδόπουλο: Nέα μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ – Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της

Θα διαφέρει από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Στα μέσα Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ με παρουσιαστές δύο καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής.

Ο λόγος για τον Νίκο Πορτακάλογλου και τη Ρένα Μόρφη οι οποίοι σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσουν γυρίσματα για το νέο project της ΕΡΤ που αναμένεται… ανατρεπτικό. Κι αυτό διότι η μουσική αυτή εκπομπή δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις αντίστοιχες εκπομπές των Σεμίνας Διγενή, Σπύρου Παπαδόπουλου και Μαρίνου – Δραγούμη.

Οι δύο παρουσιαστές θα φιλοξενούν στο πλατό καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής βιομηχανίας, δίνοντας βάση… στη συζήτηση υπό μορφή συνέντευξης και την ανάλυση θεμάτων με επίκεντρο τη μουσική.  Ακόμα, θα υπάρχουν μουσικά παιχνίδια προκειμένου ο τηλεθεατής να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον συνεντευξιαζόμενο.

Η ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής:

«Μια νέα πρωτότυπη μουσική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Νίκο Πορτοκάλογλου, συμπαρουσιάστριά του τη Ρένα Μόρφη και καλεσμένους από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, οι οποίοι μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις θα αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους, εντάσσει η ΕΡΤ στο πρόγραμμά της τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η ιδέα της εβδομαδιαίας εκπομπής, που δεν ακολουθεί κάποιο ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση juke box του Νίκου Πορτοκάλογλου, έχει ως βασικό μότο το «Η μουσική ενώνει», καθώς διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί θα συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας και τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Παράλληλα, στην εκπομπή θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.