«Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση»: Eξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Φανερά εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ανάρτηση-καρφί για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (Pic)

Πολλά τα επεισόδια τον τελευταίο καιρό.

Οι καβγάδες του Ανδρέα Μικρούτσικου με διάφορα μέλη του πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» που γίνονται στον αέρα της εκπομπής.

Πρόσφατος ήταν ο καβγάς στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη δημοσιογράφο του πάνελ της εκπομπής, Χρύσλας Γεωργακοπούλου, με αφορμή τα σχόλιά της για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σήμερα υπήρξε άλλο ένα αντίστοιχο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με την Έλενα Πολυκάρπου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να φαίνεται σε απόγνωση βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπο και διαφωνώντας με όσα άκουγε στο ρεπορτάζ.

Μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής, ο φορτισμένος ακόμα Ανδρέας Μικρούτσικος ανάρτησε μια φωτογραφία του στον λογαγιασμό του στο Instagram και έγραψε το εξής: «Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.