Παρέμβαση του ΕΣΡ για Βασίλη Χιώτη, Γιώργο Αυτιά και Αχιλλέα Μπέο

Παρέμβαση του ΕΣΡ για Βασίλη Χιώτη, Γιώργο Αυτιά και Αχιλλέα Μπέο

Λόγω ομοφοβικών σχολίων.

Παρέμβαση του ΕΣΡ προκάλεσαν οι ομοφοβικές δηλώσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ, Βασίλη Χιώτη και Γιώργο Αυτιά, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο, Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση, έπειτα από απόφαση της προέδρου της Αρχής, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση θα εξεταστούν τα σχόλια που ειπώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας από τον πρώην διευθυντή του ΣΚΑΙ 100,3, Βασίλη Χιώτη, καθώς και οι αναφορές του Γιώργου Αυτιά. Υπενθυμίζεται πως ο Χιώτης, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» του ΣΚΑΙ και συζητούσε για την στρατιωτική θητεία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε: «Επειδή βγάζουν καλά σύκα θα είναι στην Καλαμάτα;».

Από την πλευρά του, ο Αυτιάς ανέφερε για την παρουσίαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο εκπαίδευσης στη Θήβα: «Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί… Υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους… Να δούμε τι μέλλει γενέσθαι».


Ακούγεται όμως ότι το ΕΣΡ θα ασχοληθεί και με τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Κασσελάκη από τον Αχιλλέα Μπέο. Και, κυρίως, για όσα κανάλια τον φιλοξένησαν κατόπιν σε εκπομπές τους τον δήμαρχο Βόλου…

Πλην της προέδρου και η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Κουτζαμάνη, στο νέο ΕΣΡ έχουν τοποθετηθεί οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Ευτύχης Παλλήκαρης, Γιώργος Βλαβιανός, Γιάννης Μιχελάκης, ο δικηγόρος Σπύρος Χρυσοφώτης και ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κράτους Στέφανος Δέτσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.