Σασμός φινάλε | To μεγάλο φάουλ στο πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο που εξόργισε τους τηλεθεατές (Pics & Tweets)

Από τη Nova, διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ

Η Κατερίνα Κασκανιώτη «φαβορί» για διευθύνουσα σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης.

Ένα από τα πλέον ιστορικά και εμβληματικά στελέχη της Nova πριν τη συγχώνευσή της με τη Wind το 2022 και από την εξαγορά της από τη United Media, ήταν η Κατερίνα Κασκανιώτη που έκτοτε είχε τη θέση Pay TV Executive Director.

Και, ως όλα δείχνουν, αποτελεί ισχυρό «φαβορί» για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΕΡΤ, την οποία προς το παρόν εδώ και 16 μήνες – από τότε που αποχώρησε ο Γιώργος Γαμπρίτσος, καλύπτει ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας.

Η σχετική προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης θα δημοσιευθεί άμεσα ενώ εντός του επόμενου μήνα αναμένεται και η τελική απόφαση.

Για τη θέση αυτή αναζητείται γυναίκα προκειμένου να ικανοποιηθεί και το ζητούμενο της εκ του νόμου (Ν. 2839/12.09.2000) υποχρεωτικής ποσόστωσης φύλων για νόμιμη συγκρότηση και σύνθεση των Δ.Σ. φορέων του Δημόσιου τομέα. Κρούσεις είχαν γίνει προς τις δημοσιογράφους Μαρία Χούκλη και Μαριάννα Πυργιώτη που ωστόσο δεν αποδέχθηκαν για προσωπικούς λόγους.

Από τη Nova, διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ

Η Κασκανιώτη διαθέτει σημαντική εμπειρία 24 ετών στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεκινώντας από τη Multichoice και φθάνοντας έως τη Nova με τη σημερινή της μορφή. Σήμερα είναι παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και πρόεδρος του WIFT GR,  Women in Film and Television Greece (Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση – Ελλάδα).

Στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνεται σχέδιο συγχώνευσης της ΕΡΤ2 με την ΕΡΤ3 και η μετονομασία του καναλιού που θα προκύψει, χωρίς να θυσιαστεί ο σταθμός της Βόρειας Ελλάδας. Σε αυτήν την περίπτωση τη συχνότητα της ΕΡΤ2 θα καταλάβει το ενημερωτικό ERTnews.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.