«12,8 εκατοστά; Ανέβα λίγο...»: H Kατερίνα Ζαρίφη μετρά on air με τη μεζούρα τα προσόντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (Vid)

«12,8 εκατοστά; Ανέβα λίγο…»: H Kατερίνα Ζαρίφη μετρά on air με τη μεζούρα τα προσόντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (Vid)

Άβολες σκηνές στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη νέα μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη» στο Open κάθισε όσο η παρουσιάστρια με αφορμή τον γάμο Αγγελόπουλου-Βαμβακούση θέλησε να χρησιμοποιήσει τον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη για να πάρει τα μέτρα ώστε ο Νίκος Αποστολόπουλος να του ράψει ένα κοστούμι.

«Θα μετρηθούμε, γιατί – μη νομίζεις – και το μέγεθος μετράει, για να ξέρει και ο Νίκος Αποστολόπουλος τι να ράψει. Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου!

Τι είναι αυτό; […]Τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά θα πρέπει να σου πάρω και κάποια άλλα μέτρα… ήθελα να ξέρω, επειδή διάβασα και μία έρευνα, θα έλεγα στον Νίκο Αποστολόπουλο ένα 12,8. Είναι ο μέσος όρος του ΈλληναΕσύ, με βάση αυτόν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πού κινείσαι; Κάτσε γιατί μου έπεσε το ζάχαρο… πήγαινε στην τουαλέτα να μετρηθείς μόνος σου και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα», ήταν λίγα μόνο από τα… χιουμοριστικά σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια όσο κρατούσε τη μεζούρα και έπαιρνε τις διαστάσεις του μοντέλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.