Το παίρνει πάνω του ο Μικρούτσικος...

Το παίρνει πάνω του ο Μικρούτσικος…

Ήρθε για να μείνει.

Ήταν η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της χρονιάς. Η κίνηση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη στη μικρή οθόνη, αυτή που έδωσε το έναυσμα για να θυμηθούμε τα παλιά και, παράλληλα, να εκτιμήσουμε το πόσο πολύ είχε λείψει από τους δέκτες μας όλ’ αυτά τα χρόνια που είχε αποφασίσει να απέχει.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο πασίγνωστος παρουσιαστής πραγματοποίησε εκκωφαντικό comeback στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother.

Το ξεχωριστό του στυλ και το γεγονός πως στο πλατό αισθάνεται σαν στο σπίτι του απογειώνοντας το ριάλιτι του ΣΚΑΪ κάθε φορά που παίρνει το… πηδάλιο της εκπομπής, είναι πράγματα που δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τους τηλεθεατές αλλά ούτε και από τους υπεύθυνους του καναλιού του Φαλήρου.

Γι’ αυτό, λίαν συντόμως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί σε μια θέση που του ταιριάζει απόλυτα: αυτή του παρουσιαστή ενός ολόδικού του προγράμματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το nassosblog.gr τα στελέχη του ΣΚΑΪ σκέφτονται μια εκπομπή περίπου σαν το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» (που παρουσίαζε, αν θυμάστε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από μερικά χρόνια στον ΑΝΤ1), με τον Μικρούτσικο στο τιμόνι αυτού του ριάλιτι παιχνιδιού.

Παρά το γεγονός πως το κόνσεπτ δεν έχει «κλειδώσει» επισήμως ακόμα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια εκπομπή που θα παίζεται τα Σαββατοκύριακα, με σκοπό να τονωθεί η απογευματινή ζώνη του σταθμού της δύο συγκεκριμένες ημέρες.

Αδημονούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.