Και επίσημα στο OPEN ο Δημήτρης Καμπουράκης - Αυτήν την εκπομπή θα παρουσιάζει

«Μάλλον η τηλεοπτική μου καριέρα ολοκληρώθηκε»: Τέλος από το OPEN ο Δημήτρης Καμπουράκης – Η ανακοίνωση του σταθμού

Kαι η πρώτη δήλωση του δημοσιογράφου.

Mε ανακοίνωσή του το OPEN γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ενημερώνοντας ωστόσο πως η απόφαση αυτή ανήκει στον ίδιο τον δημοσιογράφο «για προσωπικούς λόγους».

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, έφτασε και δεύτερη ανακοίνωση η οποία στην ουσία αποτελεί την πρώτη δήλωση του Καμπουράκη για τους λόγους για τους οποίους αναγκάζεται να διακόψει την καθημερινή του παρουσία στο OPEN.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου.

Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.