Αυτό είναι: Το πλάνο που αποδεικνύει πως ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει πρόβλημα υγείας (Vid)

Αυτό είναι: Το πλάνο που αποδεικνύει πως ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει πρόβλημα υγείας (Vid)

Ευτυχώς, όπως τόνισε και ο ίδιος, δεν είναι κάτι σοβαρό.

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά ταυτόχρονα δημιούργησε το απόγευμα της Παρασκευής ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, σταματάει τη συνεργασία του με το OPEN, σύμφωνα με ανακοινώσεις που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δυο πλευρές.

Όπως αναμαινόταν, η είδηση προκάλεσε το ενδιαφέρον ενημερωτικών, και όχι μόνο εκπομπών του Σαββατοκύριακου, με αυτή της Μαρίας Μπακοδήμου να αφιερώνει εκτενές ρεπορτάζ στο θέμα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου», παρουσίασε τη στιγμή όπου κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εκπομπής στο OPEN,  ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχώρησε από το στούντιο λέγοντας στον συμπαρουσιαστή του «Δως μου λίγο… Συνέχισε εσύ».

Δείτε το χαρακτηριστικό πλάνο:

Από την πλευρά της, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε για το συγκεκριμένο απόσπασμα πως «Θα σας πω κάτι. Εγώ και πέρσι έβλεπα ότι κάποια πρωινά πήγαινε και δεν ήταν καλά. Δεν ξέρω αν δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του έλεγε ο Παναγιώτης Στάθης ότι «εντάξει, κάτσε, μην ανησυχείς». Αισθανόμουν δηλαδή ότι κάτι συμβαίνει».

«Θα ευχηθώ προσωπικά όλα να πάνε καλά και, επειδή και ο ίδιος έγραψε ότι δεν είναι κάτι δραματικό αλλά είναι κάτι επίπονο, κουράγιο. Μια διαδικασία, ένας δρόμος και μετά νέα ξεκινήματα» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.