Δημήτρης Καμπουράκης: Η αλήθεια για τον τσακωμό του με τον Παναγιώτη Στάθη και το τέλος του απ' το OPEN

Δημήτρης Καμπουράκης: Η αλήθεια για τον τσακωμό του με τον Παναγιώτη Στάθη και το τέλος του απ’ το OPEN

Τέλος στις φήμες.

Σα βόμβα έπεσε η είδηση της ξαφνικής αποχώρησης του Δημήτρη Καμπουράκη από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και το OPEN, με πολλά να ψιθυρίζονται ως παρασκήνιο παρά το γεγονός πως και οι δύο πλευρές έκαναν λόγο για πρόβλημα υγείας του δημοσιογράφου.

Μεταξύ όσων ακούστηκαν, ήταν το ότι Δημήτρης Καμπουράκης και Παναγιώτης Στάθης δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους, πράγμα που οδήγησε στο τέλος του πρώτου από την πρωινή εκπομπή του σταθμού της Παιανίας. Το εν λόγω ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love Σου Κου» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Αυτό είναι: Το πλάνο που αποδεικνύει πως ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει πρόβλημα υγείας (Vid)

Το πρωινό της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Στάθης τοποθετήθηκε σχετικά στην έναρξη της εκπομπής βάζοντας τέλος στις φήμες και τα σενάρια.

«Θα πως δυο πράγματα, έχει να κάνει με το ότι ο Δημήτρης δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Είδατε τις ανακοινώσεις του σταθμού και του Δημήτρη. Να πω βέβαια, ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, πάρα πολύ επιτυχημένη θεωρώ. Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη – άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Εντάξει, ανοησίες είναι όλα αυτά. Να του ευχηθώ να είναι όλα καλά, καλή συνέχεια και κυρίως περαστικά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.