Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο: Η επική βρισιά που ακούστηκε on air κι έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να παγώσει (Vid)

Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο: Η επική βρισιά που ακούστηκε on air κι έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να παγώσει (Vid)

Από τις τηλεοπτικές γκάφες που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες...

Επεισοδιακή πρεμιέρα έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη την περασμένη Τετάρτη, με ένα «ατύχημα» on air να κάνει την εκπομπή πρώτο θέμα συζήτησης στο Χ – πρώην Twitter.

Η εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ» κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά των χρηστών του διαδικτύου, όταν ένα ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο προκάλεσε έντονη αμηχανία στο πλατό και… σεισμό στα social media, καθώς ακούστηκε on air αυτό ακριβώς που δεν έπρεπε.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνεργάτης της εκπομπής θέλησε να ενημερώσει από το ακουστικό την παρουσιάστρια για ένα έντονο παρασκήνιο που λάμβανε χώρα μέσω της πλατφόρμας ZOOM, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι το μικρόφωνό του έχει μείνει ανοιχτό και όσα θα έλεγε θα έπαιζαν κανονικά στον αέρα.

«Έχω ένα μαδομ@@νι στο ZOOM. Θα γίνει κάπου ή το αφήνω να φύγει;», ακούστηκε από το μικρόφωνο που είχε ξεχαστεί ανοιχτό, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να «παγώνει» on air και να μην ξέρει πώς να το μαζέψει.

«Εεεε μιλάς… είσαι αέρα όταν μιλάς, ε; Ήσουν στον αέρα, έχεις κάποιον στο ZOOM, τι λες;», είπε φανερά αμήχανη, αποφεύγοντας σαφώς να επαναλάβει τα «γαλλικά» του συνεργάτη της, ελπίζοντας πως όσα ειπώθηκαν θα περάσουν στα ψιλά…

Kάτι που -όπως ήταν αναμενόμενο- δε συνέβη!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.