Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «κλείδωσαν» στην ΕΡΤ έως το 2032

Αλλαγές ενόψει στο διοικητικό σχήμα της ΕΡΤ

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου και άλλα…

Ενώ το σχέδιο της διοίκησης της ΕΡΤ για τη συγχώνευση των ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 έχει τεθεί επί τάπητος, γίνονται σχεδιασμοί, σε κυβερνητικό επίπεδο, για τη νέα σύνθεση του επιτελικού σχήματος του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού. Η θητεία του ΔΣ της ΕΡΤ με την παρούσα σύνθεση οδεύει προς τη συμπλήρωση της διάρκειας της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δεχθεί κρούση για τη θέση του προέδρου (αντί του Κωνσταντίνου Ζούλα) γνωστός δημοσιογράφος που… θήτευσε για χρόνια στη δημόσια τηλεόραση ενώ διακρίθηκε και στα βουλευτικά έδρανα.

Στο νέο σχήμα του ΔΣ της εταιρείας, κύκλοι επισημαίνουν πως δεν έχουν… καεί ακόμη τα δύο άλλα ονόματα για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου: ούτε της δημοσιογράφου (και πλέον συνεργάτιδας του Κυριάκου Μητσοτάκη) Μαρίας Χούκλη, ούτε της καθηγήτριας οικονομικών στο Πάντειο και πρώην βουλεύτριας (με το «Ποτάμι»), Αντιγόνης Λυμπεράκη.

Η εκκρεμότητα κάλυψης της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, έπειτα από την παραίτηση του Γιώργου Γαμπρίτσου το Μάιο του 2022 οδεύει προς ρύθμιση και με φαβορί την Κατερίνα Κασκανιώτη, πρώην Pay TV Executive Director στη Nova έως το 2021.

Η οποία Κασκανιώτη πέρασε πρόσφατα το κατώφλι του Ραδιομεγάρου και, σύμφωνα με πηγές, χαίρει της εμπιστοσύνης του πανίσχυρου υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.