Στέρεψαν τα λόγια: Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε, φορώντας το μαγιό της… (Pics)

Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου: H απάντησή της στον ΑΝΤ1 που τη διεκδικεί για project-έκπληξη

Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε.

Ύστερα από αρκετούς μήνες τηλεοπτικής απουσίας, η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις περί επιστροφής της στη μικρή οθόνη.

Το τελευταίο που ειπώθηκε, δια στόματος Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», είναι πως η ίδια έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 προκειμένου να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» που αναμένεται στο πρόγραμμα μετά τα Χριστούγεννα, με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Και πράγματι, η πρόταση ισχύει απόλυτα, η Μαλέσκου όμως… όπως μαθαίνουμε δε μοιάζει να ενθουσιάζεται με την ιδέα να συμμετάσχει στο project ως παίκτρια.

Kι αυτό διότι μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΪ, επιθυμεί να επιστρέψει με τη δημοσιογραφική της ιδιότητα σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα: την παρουσίαση. Και αυτό που αναζητά είναι μία δική της εκπομπή -όχι απαραίτητα ψυχαγωγική- κάτι που έχει ξεκαθαρίσει σε όλα τα πρόσωπα καναλιών που την έχουν προσεγγίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η μοναδική περίπτωση να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, είναι ο ΑΝΤ1 να προχωρήσει σε νέα πρόταση-πακέτο, δηλαδή μαζί τη συμμετοχή της στο σόου μιμήσεων, να της προτείνει και κάτι εντελώς δικό της, με συγκεκριμένες απαιτήσεις και ωράριο, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει και στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.