Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Αποχώρηση-βόμβα από την Cosmote TV;

Στους 665.000 χιλιάδες οι συνδρομητές της πλατφόρμας.

Οι συνδρομητές τηλεόρασης του ΟΤΕ άγγιξαν τις 665.000 το τρίτο τρίμηνο του 2023, αυξημένοι κατά 3,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σηματοδοτώντας ένα ισχυρό τρίμηνο με 17.000 καθαρές προσθήκες, χάρη στο πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, υπήρξε έντονη προσπάθεια για την καταπολέμηση της πειρατείας από τις αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με τους βασικούς παρόχους. Ο ΟΤΕ επωφελήθηκε από την αύξηση της ζήτησης στο εν λόγω τρίμηνο, αξιοποιώντας το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο, ιδίως το αθλητικό.

Γενικότερα ο ΟΤΕ ανακοίνωσε στα αποτελέσματα εννεαμήνου συνεχιζόμενη αύξηση της κερδοφορίας στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο EBITDA (AL) ενισχυμένο κατά 0,7% και μείωση εσόδων στην Ελλάδα κατά 2,2%, λόγω χονδρικής και προσωρινών καθυστερήσεων σε συμβάσεις έργων ICT.

«Το τρίτο τρίμηνο, συνεχίσαμε τη δυναμική μας πορεία στην ελληνική αγορά, σημειώνοντας θετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς που διασφαλίζουν τη μελλοντική μας ανάπτυξη και κερδοφορία», επισημαίνει ο CEO, Μιχάλης Τσαμάζ.

«Παρά τον εντεινόμενο ανταγωνισμό, και χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών στη μάρκα COSMOTE και τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει, πετύχαμε σημαντική αύξηση των πελατών ευρυζωνικών υπηρεσιών, τηλεόρασης και συμβολαίου κινητής, στοιχεία που μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους πελάτες, ενώ το νέο κουπόνι FTTH αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τις τάσεις αυτές», τόνισε.

Ο οποίος Τσαμάζ μάλλον κοιτάει την ώρα για την… αποστράτευση από τον ΟΤΕ.

Αποχώρηση-βόμβα από την Cosmote TV;

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση απομάκρυνσής του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου θα ληφθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ της 14ης Δεκεμβρίου. Εκεί αναμένεται να οριστεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, ο οποίος επισήμως ωστόσο θα λάβει το χρίσμα από την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων τον Ιούνιο του 2024. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο κ. Τσαμάζ θα παραμείνει σε άλλη θέση του ομίλου της Deutsche Telekom.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.