Βίντεο-ντοκουμέντο: Επ' αυτοφώρω οι τρεις παίκτες του Survivor που τρώνε - Τι θα ισχύσει με την αποβολή τους (Vid)

Survivor 2024: Οι 2 Διάσημες που «τρώνε πόρτα» απ’ τον ΣΚΑΪ – Δεν τις θέλει με τίποτα, βέτο στον Acun Ilicali

Ποιος τελικά θα επικρατήσει;

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Acun Ilical και στον ΣΚΑΙ για τις περιπτώσεις των Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, σύμφωνα με την εκπομπή Επί Τόπου του Open. Οι δύο παίκτριες είχαν αποβληθεί στο περυσινό Survivor All Star γιατί είχαν πιαστεί να χρησιμοποιούν αντικανονικά κινητό και τσιγάρα που του προμήθευε κάποιος local.

Μετά την αποβολή είχε ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya, αφού η παίκτρια είχε καταγγείλει πως τραυματίστηκε και κρατούνταν ουσιαστικά «όμηρος» στο ξενοδοχείο ενώ της έδιναν χάπια.

Όπως φαίνεται για να λυθεί αυτή η κόντρα χρειάστηκε η προσωπική επέμβαση του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος προσέφερε ένα μεγάλο ποσό στην παίκτρια ώστε να ξεχαστούν όλες οι ανοιχτές διαμάχες τους. Το ίδιο συνέβη και με την Κατερίνα Δαλάκα, μία από τις προσωπικές επιλογές και αδυναμίες του Acun, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξε και νικήτρια του Survivor.

Παρόλα αυτά ο ΣΚΑΪ δε βλέπει με καλό μάτι τις δύο αυτές προσθήκες στους Διάσημους, που έγιναν με προσωπική παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού και όπως φαίνεται υπάρχει άρνηση από την πλευρά του σταθμού για αυτά τα δύο ονόματα. Δύσκολα πάντως θα μπορούσε να θέσει βέτο όταν η παραγωγή ελέγχεται αποκλειστικά από τον Acun.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.