Έλιωσε στο γέλιο και ο Σεφερλής: Η επική τούμπα παίκτριας στη «Μαμά» του ΣΚΑΪ που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Vid)

Έλιωσε στο γέλιο και ο Σεφερλής: Η επική τούμπα παίκτριας στη «Μαμά» του ΣΚΑΪ που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Vid)

Ακόμα και ο ειδικός στις τούμπες «έσπασε».

Πολλές φορές η κωμωδία δε χρειάζεται ούτε ευφάνταστο σενάριο, ούτε ιδιαίτερη προετοιμασία, ούτε κάποια ξεχωριστή ιδέα μέσα από την οποία θα δημιουργήσεις τις καταστάσεις που θα δημιουργήσουν γέλιο, ακόμα και σε εκπομπές όπως το «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου» του ΣΚΑΪ.

Στην προκειμένη περίπτωση δε χρειάστηκε τίποτα από τα παραπάνω καθώς η σκηνή που έβγαλε περισσότερο γέλιο και από τις ατάκες του Μάρκου Σεφερλή ήταν μία φυσιολογική, καθημερινή, συνηθισμένη αλλά και συνάμα επική τούμπα μίας παίκτριας που μαγείρευε την ώρα της εκπομπής μαγειρικής μανάδων-παιδιών τους.

Η νεαρή παίκτρια γλίστρησε την ώρα που βρισκόταν σε μεγάλο άγχος την ώρα που έτρεχε σε όλο το μήκος του πάγκου της κουζίνας. Όλοι στο στούντιο γέλασαν, συμπεριλαμβανομένου του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος στο physical comedy του θεάτρου και της τηλεόρασης παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να κρατηθεί.

Η σκηνή μάλιστα της πτώσης έπαιξε σε ριπλέι σε αργή κίνηση, θυμίζοντας λίγο το VAR στους αγώνες ποδοσφαίρου, με την παίκτρια να το παίρνει και εκείνη ελαφριά και να γελάει με το αστείο και σπάνιο στιγμιότυπο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.