Φινάλε για την πιο επιτυχημένη εκπομπή του Mega

Ποιες πρεμιέρες αναμένονται στο Mega;

Διαμορφώνεται το πρόγραμμα του καναλιού.

Στη σταδιακή διαμόρφωση του προγράμματός του προχωρά το Mega. Τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού εξαγοράστηκαν από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη κι έτσι βγήκε ξανά στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2020, ενάμιση χρόνο μετά το κλείσιμό του στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα έκανε πρεμιέρα το «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα στην παρουσίαση. Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται και η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύριο γιεν» με την Σμαράγδα Καρύδη στην παρουσίαση.

Το κανάλι όμως δε θα μείνει μόνο εκεί.

Όπως αναφέρει το tinasmess.gr στα τέλη του μήνα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Μένουμε Σπίτι». Πρόκειται για τη μουσιακή εκπομπή όπου προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της άνοιξης με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές μέσω συναυλιών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευυή βράδυ και θα κάνει ποδαρικό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Το πρώτο μισό της σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η late night εκπομπή με τον Λάμπρο Φισφή.

Ο γνωστός stand up comedian θα παρουσιάσει σατιρικό show με έντονα τα στοιχεία του stand up. Όπως αναφέρει το tinasmess.gr είναι πολύ πιθανό να έχει κάθε φορά και τρεις καλεσμένους.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθούν και νέες σειρές. Πρώτη θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Μια μέρα πάνω στη γη» που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Το σενάριο υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Γιάννη Στάνκογλου, τη Θεοδώρα Τζήμου και τον Μάκη Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.