Αυτό το κανάλι χτύπησε «κόκκινο» με το διάγγελμα Μητσοτάκη

Αυτό το κανάλι χτύπησε «κόκκινο» με το διάγγελμα Μητσοτάκη

Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 6 το απόγευμα της Τρίτης κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι στις 4 Μαΐου αίρονται τα πρώτα περιοριστικά μέτρα που αφορούν την κυκλοφορία των πολιτών.

Ανέφερε ακόμη και το βασικό πλαίσιο για την έξοδο από την καραντίνα και την επιστροφή στην κανονικότητα. Όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen οι τηλεθεατές προτίμησαν τον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσουν το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα το κανάλι του Φαλήρου σημείωσε 18,1% το τέταρτο που κράτησε το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Mega με 17,1% το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ΕΡΤ με 15,8%, ο ΑΝΤ1 με 13,8% ενώ και το Star σημείωσε διψήφιο νούμερο με 10,8%.

Όσον αφορά τις εξαγγελίες των μέτρων που ακολούθησε το διάγγελμα και πάλι ο ΣΚΑΪ έκοψε πρώτος το νήμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το κανάλι του Φαλήρου σημείωσε 20,2% από τις 18:16 μέχρι τις 19:10.

Ακολούθησε η ΕΡΤ με 15,9% ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το Mega με 13,3%. Στη συνέχεια βρέθηκαν το Star με 12,5% και το ΑΝΤ1 με 10,2%.