«Big Brother»: Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος στον ΣΚΑΪ;

«Big Brother»: Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος στον ΣΚΑΪ;

Ποια είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ.

Είναι ένα από τα προγράμματα που συζητιέται έντονα τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το «Big Brother» έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου έναν μήνα στον ΣΚΑΪ κι έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετές φορές, όχι για καλό λόγο.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο υπήρχαν στιγμές και ατάκες που συζητήθηκαν. Αποκορύφωμα δεν ήταν άλλο από την κατάπτυστη αναφορά του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη σε βιασμ0 αν δεν άδειαζε το… πακέτο. Ο παίκτης εκδιώχθηκε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν την οριστική διακοπή του προγράμματος.

Παρά τις όποιες προτροπές για διακοπή και παρέμβαση από το ΕΣΡ, το ριάλιτι εξακολουθεί να σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη.

Ωστόσο όπως φαίνεται δύσκολα θα δούμε δεύτερο κύκλο επεισοδίων μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το nassosblog το κανάλι του Φαλήρου δεν προτίθεται να αγοράσει τα δικαιώματα για δεύτερο κύκλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα πληγώνει το σοβαρό και ενημερωτικό προφίλ που έχει χτίσει το κανάλι εδώ και χρόνια.

Απόφαση της ιδιοκτησίας του καναλιού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να μην αγοραστούν τα δικαιώματα για δεύτερο κύκλο ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι λόγω των όσων είχαν γίνει με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη αρκετοί χορηγοί αποσύρθηκαν οπότε και τα διαφημιστικά έσοδα είναι μειωμένα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.