«Το Πρωινό»: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Αλλαγή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Οι επιδόσεις στην τηλεθέαση φέρνουν αλλαγές.

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Ο τρομερός ανταγωνισμός που επικρατεί στην συγκεκριμένη ζώνη, έχει φέρει το πρωινό του ΑΝΤ1 σε ζόρικη κατάσταση όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέαση.

Η Φαίη που κρατούσε τα πρωτεία στην συγκεκριμένη ζώνη για πάρα πολλά χρονιά τα βρίσκει σκούρα. Είναι ενδεικτικό ότι την Παρασκευή σημείωσε 9,4% στο σύνολο και 10,3% στο δυναμικό κοινό.

Τα ποσοστά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του παρελθόντος όπου η Φαίη και η παρέα της σάρωνε. Γι’ αυτό τον λόγο ξεκίνησαν και οι διορθωτικές κινήσεις στην εκπομπή προκειμένου να ανακάμψει σε νούμερα.

Εκτός του πάνελ βρέθηκε η Κόνι Μεταξά το πρωί της Δευτέρας. Τη θέση της τραγουδίστριας πήρε ο Νίκος Παρτσώλης που είναι και αρχισυντάκτης της εκπομπής. Όσον αφορά την παρουσία της Κόνι Μεταξά, όπως αναφέρει το tinasmess.gr, θα εμφανίζεται στη στήλη της μόδας περιστασιακά μέχρι να βρεθεί τελικά εκτός εκπομπής.

Μένει να δούμε αν αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Σημειώνεται ότι το φθινόπωρο έγιναν σαρωτικές αλλαγές ως προς τα πρόσωπα του πάνελ προκειμένου να υπάρξει μία ανανέωση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.