«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Επιστρέφει με ένα άκρως ιδιαίτερο trailer (Vid)

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από τα γυρίσματα του «The 2Night Show»

Τι την ενόχλησε;

Για εχθές ήταν προγραμματισμένο το γύρισμα με τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο αυτό… δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η δημοσιογράφος έδωσε το «παρών» στο στούντιο όμως λίγο αργότερα αποχώρησε φανερά θυμωμένη, ύστερα από το γύρισμα με τις «Σφήκες» στο καμαρίνι.

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για το θέμα στο «Πρωινό» την Τρίτη, τονίζοντας πως η Ζήνα θα έπρεπε να γνωρίζει τι θα αντιμετώπιζε με τη συγκεκριμένη ομάδα γυναικών που είναι ξεκάθαρο πως έχει πολύ αιχμηρό χιούμορ.

«Όταν πάει κάποιος ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Ξέρει πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ακραίο χιούμορ. Επίσης υπάρχει το μοντάζ, που αν δε σου αρέσει κάτι, λες να βγει και βγαίνει. Ακόμη κι αν θες να ακυρωθεί ολόκληρο το κομμάτι με τις Σφήκες, λες δεν ήταν καλό, βγάλτο. Δε χρειάζεται να αποχωρήσεις. Αυτό θα έπρεπε να έχει συμβεί χθες. Δεν έγινε η συνέντευξη με τον Γρηγόρη», είπε ο Περρής.

Η Κουτσελίνη, μάλιστα, αποχώρησε πριν καν συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο ίδιος δεν ήταν παρών στο γύρισμα με τις «Σφήκες».

Σε επικοινωνία της εκπομπής μαζί της, η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, χωρίς όμως να διαψεύδει το ρεπορτάζ. Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως αγαπά πολύ τον Γρηγόρη.

Όπως σχολίασε ο Αλέξης Μίχας, αυτό που ειπώθηκε από την ομάδα κοριτσιών της εκπομπής έθιξε την αξιοπρέπειά της αλλά και τη δημοσιογραφική της ιδιότητα. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.