Ελένη Μενεγάκη: Παραίτηση - βόμβα από την εκπομπή της

Συνεργάτιδα της Μενεγάκη επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τον ALPHA

Όλα όσα ανέφερε σε live στο Instagram.

Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκης. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο και φυσικά το επόμενό της βήμα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον ALPHA ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δεν προτίθεται να το ανανεώσει σηματοδοτώντας το τέλος της 15ετους παρουσίας της στο κανάλι.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει οτιδήποτε. Ωστόσο στενή συνεργάτιδά της επιβεβαίωσε ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον ALPHA. Η Κάλλια Καστάνη απάντησε σε σχετική ερώτηση σε live στο Instagram αναφέροντας ότι η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη για το τέλος είναι ειλημμένη.

«Η Ελένη θα βάλει πλάτη για τους συνεργάτες της. Αυτό ισχύει και δε μπορεί να το αρνηθεί κανένας από όσους συνεργάστηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, πως η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, καμία ενημέρωση» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη το τοπίο παραμένει θολό. Προ μηνών δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» ανέφερε ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βάλει άνω τελεία στην καριέρα της στην τηλεόραση. Όπως γραφόταν χαρακτηριστικά η ξανθιά παρουσιάστρια θα μετακομίσει με την οικογένειά της στις ΗΠΑ ακολουθώντας τον γιο της Άγγελο που φεύγει για σπουδές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.