Φινάλε για την πιο επιτυχημένη εκπομπή του Mega

Εκπομπή – έκπληξη στο Mega (Vid)

Ποιες θα την παρουσιάσουν.

Υπό διαμόρφωση είναι ακόμη το πρόγραμμα του Mega. Το κανάλι που ξεκίνησε να λειτουργεί και πάλι τον Φλεβάρη του 2020 και επιχειρείται το λανσάρισμά του με νέες εκπομπές αλλά και σειρές.

Όπως όλα δείχνουν το κανάλι θα μπει δυναμικά και στο πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου. Την ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού θα παρουσιάσουν η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολώμου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στην κάμερα του Star. Η ίδια μοιράστηκε τον ενθουσιασμμό της για το γεγονός αλλά δεν είπε περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την πρεμιέρα και το περιεχόμενό της.

Πρέπει να πούμε ότι δεν είναι η μοναδική εκπομπή που αναμένεται στο πρόγραμμα του σταθμού. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η σειρά εκπομπών με τις live εμφανίσεις τραγουδιστών που θεσπίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μέσα στον Οκτώβριο θα κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο γιεν» με την Σμαράγδα Καρύδη στην παρουσίαση. Στο κανάλι θα υπάρξουν ακόμη και τρεις σειρές χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνουν πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.