«Pop Up»: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: O όρος στο συμβόλαιό της που «δένει» τα χέρια του ALPHA

Έρχονται αλλαγές στο «Pop Up».

Τα νούμερα τηλεθέασης του «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν είναι αυτά στα οποία υπολόγιζε ο ALPHA στις αρχικές τους συζητήσεις, με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκαθαρίσει πως οι αλλαγές κρίνονται απαραίτητες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλά συζητιούνται να αλλάξουν -πρόσωπα και θεματολογία- με τις τονωτικές ενέσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει με την προσθήκη της Ελεάννας Τρυφίδου, η οποία ανέλαβε την επιμέλεια της εκπομπής.

Σε αντίθεση, όμως, με ό,τι γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες, δεν τίθεται λόγος πρόωρης διακοπής της εκπομπής -μετά τα Χριστούγεννα- καθώς η Ηλιάνα υπό την καθοδήγηση της Έλενας Χριστοπούλου έχει βάλει όρο στο συμβόλαιό της η εκπομπή να ολοκληρωθεί σε προκαθορισμένο χρόνο και όχι νωρίτερα, ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

Ο ALPHA, πάντως, δεν σκέφτεται καν να χάσει την Ηλιάνα από το δυναμικό του, καθώς εξακολουθεί να την πιστεύει πολύ ως παρουσιάστρια. Οι ιθύνοντες, από τη μεριά τους, κρίνουν απαραίτητες κάποιες αλλαγές προκειμένου η εκπομπή να στηρίξει την Ηλιάνα και όχι μόνο η Ηλιάνα να στηρίζει ένα project που… μπάζει από παντού.

Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι πως Ηλιάνα και «Pop Up» δεν πάνε πουθενά.

Όσα είπε για τις αλλαγές στην εκπομπή της στο βίvτεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.