Φινάλε για την πιο επιτυχημένη εκπομπή του Mega

Ποια θρυλική εκπομπή του Mega επιστρέφει (Vid)

Ποια είναι η παρουσιάστρια που έχει κερδίσει έδαφος για την παρουσίασή της.

Υπό διαμόρφωση είναι το πρόγραμμα του Mega. Το κανάλι που πέρασε μέσω πλειστηριασμού στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη λανσάρεται σταδιακά αφού στο πρόγραμμά του αναμένονται ακόμη τρεις σειρές και ένα τηλεπαιχνίδι με την Σμαράγδα Καρύδη.

Όπως φαίνεται όμως οι ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζουν εκπλήξεις προς το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», οι υπεύθυνοι του Mega σκέφτονται να αναβιώσουν την εκπομπή «Mega Star.

Πρόκειται για ψυχαγωγική μουσική εκπομπή που μεταδιδόταν στο παλαιό Mega από το 1990 μέχρι και το 2011. Κατέχει μάλιστα τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής τέτοιους είδους στην ελληνική τηλεόραση. Το «Mega Star» παρουσίαζε για 9 σεζόν η Ναταλία Γερμανού.

Η εκπομπή παρουσίαζε μουσικά θέματα και συνεντεύξεις ενώ υπήρχε και το καθιερωμένο Top-10 όπου προβάλλονταν video clip μεγάλων επιτυχιών. Όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για την αναβίωση της εκπομπής έχουν προχωρήσει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κρικοριάν στο Star, οι υπεύθυνοι του Mega θέλουν για παρουσιάστρια την Μαίρη Συναντσάκη. Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο η επιλογή της φαίνεται ότι έχει κερδίσει έδαφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.