Μάνεσης - Μελέτη: Πώς έφτασαν στα «χαρακώματα» (Vid)

Μάνεσης – Μελέτη: Πώς έφτασαν στα «χαρακώματα» (Vid)

Πώς θα αντιδράσει το κανάλι;

Σε οριακό σημείο είναι οι σχέσεις του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη. Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τη συνεργασία τους για την πρωινή εκπομπή της παρουσιάστριας στον ALPHA. Μάλιστα, η εν λόγω συνεργασία διαφημίστηκε πάρα πολύ από το κανάλι.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Νίκος Μάνεσης έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες. Ο ίδιος επικοινωνεί με την παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας μέσω τρίτων αφού δεν έχουν την παραμικρή επαφή μεταξύ τους.

Δεν υπάρχει προς ώρας καμία αποχώρηση από την εκπομπή, ενώ εκκρεμούν συσκέψεις με τη διοίκηση του καναλιού. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά υπήρξαν μεγάλες διαφωνίες ως προς το περιεχόμενο της εκπομπής.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Αλέξης Μίχας υπήρξαν καταγγελίες για «μπούλινγκ» του Νίκου Μάνεση σε συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη.

Οι μεγάλες διαφωνίες σε συνδυασμό με την σημαντική πτώση στα νούμερα, έφερε τις σχέσεις των δύο πλευρών σε οριακό σημείο. Μετά την πτώση στις επιδόσεις της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε να κάνει κάτι αντίστοιχο με την βραδινή της εκπομπή με κοινωνικά θέματα και συνεντεύξεις. Ο Νίκος Μανέσης διαφώνησε ως προς αυτό.

Ο Αλέξης Μίχας έδωσε και μία άλλη πτυχή στην εν λόγω κόντρα. Όπως είπε ο δημοσιογράφος υπάρχει όρος στο συμβόλαιο της Ελεονώρας ότι θα έχει η ίδια την επιμέλεια των εκπομπών της.

Το κανάλι δεν έχει πάρει επίσημα θέση ακόμη. Ωστόσο υπάρχει ενόχληση για τις διαρροές και τις δηλώσεις των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.