Σάρωσε η πρεμιέρα του «The Voice»

Έρχεται νέα μεγάλη αλλαγή στο «The Voice» (Vid)

Τι ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ.

Σε εξέλιξη είναι το «The Voice» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το talent show του καναλιού του Φαλήρου έχει καταφέρει να φέτος να κερδίσει σημαντικό μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού και να σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις.

Το ίδιο συνέβαινε άλλωστε και με τους άλλους τέσσερις κύκλους που μεταδόθηκαν από το κανάλι. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που συνεχίζει να υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού παρά τις περιπέτειες και τις κατά καιρούς διαφωνίες με την Acun Medya.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάποια παρουσιάστρια στα παρασκήνια.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η παραγωγή δεν ήταν ευχαριστημένη από την παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα ενώ δεν βρέθηκε η χρυσή τόμη με τα πρόσωπα που είχαν γίνει συζητήσεις από πλευράς ΣΚΑΪ.

Ωστόσο στα επεισόδια που έρχονται θα έχουμε μία ακόμη μεγάλη αλλαγή. Όπως είπε ο Γιώργος Λιάνος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 στα προσεχή επεισόδια θα προστεθεί παρουσιάστρια στα παρασκήνια αφού ο ίδιος αδυνατεί λόγω της παρουσίας του στην σκηνή.

Όπως σημείωσε, η Λάουρας Νάργες είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν. Δεν αποκλείεται να δούμε ξανά την ξανθιά παρουσιάστρια σε γνώρισμα λημέρια. Η ίδια είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις κατά την πρώτη της παρουσίαση στα παρασκήνια του «The Voice» με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.