«Άγριες Μέλισσες»: Μειώνονται τα επεισόδια (Vid)

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Νέοι έρωτες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες ο πρώτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που διατηρεί τα πολύ υψηλά ποσοστά της και φέτος παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στην prime time ζώνη.

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωνόταν στα 150 επεισόδια. Λόγω του κορωνοϊού η σειρά κατέβασε ρολά για τον πρώτο κύκλο στα 125ο επεισόδιο.

Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων που ξεκινά την μεθεπόμενη εβδομάδα, η δράση θα μεταφερθεί πέντε χρόνια αργότερα. Νέοι έρωτες και νέοι ήρωες κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’CLOCK» ο Περικλής Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη του χωριού μετά τις δικαστικές του περιπέτειες. Η μεγάλη του κόρη, η Σοφούλα είναι πλέον μία όρμοφη κοπέλα και μαθαίνει την τέχνης της Μαίας από την Ρίζω.

Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος είναι πλέον βοηθός του ενωμοτάρχη. Στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα ομολογήσει στον παππού του τον έρωτά του για την Σοφούλα. Εκείνη όμως είναι ερωτευμένη με τον δάσκαλο.

Όταν του ομολογεί τον έρωτά της, εκείνος την απορρίπτει. Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους. Ο δεύτερος γιος των Σεβαστών μάλιστα έχει σχέση με τη Δόμνα, την κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους προκειμένου να παντρευτούν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.