«Απόψε Μόνο»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα late night comedy εκπομπή του Mega

«Απόψε Μόνο»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα late night comedy εκπομπή του Mega

Με τον Λάμπρο Φισφή.

Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 23:30 η νέα εκπομπή του Λάμπρου Φισφή και της κωμικής του ομάδας -Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Θωμάς Ζάμπρας και Άγγελος Σπηλιόπουλος-, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

H εκπομπή αυτή θα είναι εβδομαδιαία και θα την απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη.

Στην πρεμιέρα, οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει
κάνει πρόταση γάμου. Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ
ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για
τον Covid-19.

«Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 και κάθε Πέμπτη, ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους κ.α, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον, το ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας.

«Απόψε Μόνο»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα late night comedy εκπομπή του Mega

Κάθε επεισόδιο είναι (γ)ραμμένο στα μέτρα των καλεσμένων τους. Η ομάδα του «Απόψε Μόνο» γράφει σουρεαλιστικά σκετς, σχεδιάζει παιχνίδια και τους προκαλεί να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα με ένα μόνο σκοπό: να περάσουν καλά…«Απόψε Μόνο».
Σε αυτό το late night comedy show όλα επιτρέπονται, αρκεί́ να είναι αστεία.

Stand-up comedy, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού́, tailor-made σκετς, αλλά́ και μουσικές προκλήσεις μπροστά́ από́ ένα μικρόφωνο, γίνονται κομμάτια ενός τηλεοπτικού́ παζλ.

Η επικαιρότητα σχολιάζεται με μοναδικό τρόπο, μέσα από χαρακτήρες- έκπληξη που θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε βραδιά χωρίς προειδοποίηση. Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. O εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.