Πρεμιέρα για τις νέες σειρές της ΕΡΤ (Vids)

Πρεμιέρα για τις νέες σειρές της ΕΡΤ (Vids)

Η δημόσια τηλεόραση μπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία.

Αυτή την εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση επέλεξε να επενδύσει φέτος σημαντικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας με τρία νέα σίριαλ να μπαίνουν στο πρόγραμμά της.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να την κάνει ανταγωνιστική απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών. Πρώτη μπαίνει στον ανταγωνισμό η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ.

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Θα βρίσκεται πάντως στο πρόγραμμα και σε επανάληψη στις 14:00 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Πρόκειται για σίριαλ που δείχνει την πορεία μίας ελληνικής οικογένειας από την στιγμή που μπαίνει στο σπίτι της η πρώτη συσκευή τηλεόρασης.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ. Θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το σενάριο υπογράφει η Όλγα Μαλέα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σειρά θα υπάρχουν αναφορές στο ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί σε αρκετές περιπτώσεις.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Τούρτα της μαμάς». Πρόκειται για την επιστροφή του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου στη μυθοπλασία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 23:00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι όλα τα επεισόδια των νέων σειρών θα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.