Πρεμιέρα για τις νέες σειρές της ΕΡΤ (Vids)

Πρεμιέρα για τις νέες σειρές της ΕΡΤ (Vids)

Η δημόσια τηλεόραση μπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία.

Αυτή την εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση επέλεξε να επενδύσει φέτος σημαντικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας με τρία νέα σίριαλ να μπαίνουν στο πρόγραμμά της.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να την κάνει ανταγωνιστική απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών. Πρώτη μπαίνει στον ανταγωνισμό η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ.

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Θα βρίσκεται πάντως στο πρόγραμμα και σε επανάληψη στις 14:00 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Πρόκειται για σίριαλ που δείχνει την πορεία μίας ελληνικής οικογένειας από την στιγμή που μπαίνει στο σπίτι της η πρώτη συσκευή τηλεόρασης.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ. Θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το σενάριο υπογράφει η Όλγα Μαλέα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σειρά θα υπάρχουν αναφορές στο ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί σε αρκετές περιπτώσεις.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Τούρτα της μαμάς». Πρόκειται για την επιστροφή του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου στη μυθοπλασία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 23:00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι όλα τα επεισόδια των νέων σειρών θα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.