Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτήν την παραίτηση.

Ήταν ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ του ALPHA τη φετινή σεζόν. Η μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτης στην πρωινή ζώνη συζητήθηκε αρκετά αφού η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία late night εκπομπή τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση που είχε την ευθύνη για το στήσιμο της εκπομπής είναι σε οριακό σημείο εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι διαφωνίες που υπήρξαν για θέματα της εκπομπής προκάλεσαν τριβές ανάμεσα στους δύο συνεργάτες. Ακόμη, η Ελεονώρα Μελέτη ήθελε να έχε λόγο στη θεματολογία της εκπομπής, γεγονός που έφερε ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα καθόλου καλά νούμερα τηλεθέασης φέρνουν τους δύο δημοσιογράφους να μην μιλιούνται. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι επικοινωνούν μέσω τρίτων για θέματα που αφορούν την εκπομπή.

Μάλιστα ξεκίνησαν και οι πρώτες παραιτήσεις στην εκπομπή. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, η Τίνα Μιχαηλίδου, συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη αναμένεται να θέσει την παραίτησή της όχι μόνο από την εκπομπή αλλά και από το κανάλι γενικότερα.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η δημοσιογράφος παραιτήθηκε λόγω της κακής σχέσης που είχε με τον Νίκο Μάνεση. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, σύμφωνα πάντα με τον Αλέξη Μίχα, υπήρξε έντονο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του Νίκου Μάνεση και της Τίνας Μιχαηλίδου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.