Επιστρέφει πολύ νωρίτερα το Survivor - Για πότε ετοιμάζει την πρεμιέρα ο ΣΚΑΪ

Επιστρέφει πολύ νωρίτερα το Survivor – Για πότε ετοιμάζει την πρεμιέρα ο ΣΚΑΪ

Έτοιμος να παλέψει για την τηλεθέαση ο ΣΚΑΪ.

«Ναι» στα ριάλιτι θα πει ο ΣΚΑΪ και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020 – 2021, μετά το τέλος του «Big Brother».

O «Μεγάλος Αδερφός» αναμένεται να ολοκληρωθεί μερικές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, με το κανάλι του Φαλήρου να οργανώνει από τώρα την επιστροφή του Survivor λίγες μόλις εβδομάδες μετά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης το ριάλιτι επιβίωσης ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου -και όχι στα μέσα Φεβρουαρίου- προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό και να μην αφήσει τους αντιπάλους του να… πάρουν ανάσα μετά το τέλος του «Big Brother».

«Μόνο αν γίνεται… πόλεμος δεν θα προχωρήσει το Survivor», φέρονται να λένε άνθρωποι του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως ούτε η πανδημία μπορεί να βάλει τέλος στα σχέδιά τους.

Τέλος, πρόκειται για το κλασσικό format του παιχνιδιού με «Διάσημους και Μαχητές» και όχι ακόμα μία ελληνοτουρκική version. Ακόμα, αν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δεχτεί πρόταση για ρη θέση του παρουσιαστή, το εν λόγω ρεπορτάζ θέλει τον Σάκη Τανιμανίδη να παραμένει στα ηνία της παρουσίασης, με τον Γιώργο Λιάνο να κρατά τη θέση του στα αγωνίσματα.

Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.