«Άγριες Μέλισσες»: Θα υπάρξει τρίτος κύκλος;

«Άγριες Μέλισσες»: Θα υπάρξει τρίτος κύκλος;

Τι απαντούν οι δημιουργοί της σειράς.

Είναι αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών. Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έκανε πρεμιέρα την περασμένη σεζόν και σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Κάπως έτσι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 άναψαν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά ξεκίνησε πάλι στις 14 Σεπτεμβρίου και σημειώνει την ίδια επιτυχία, με το τηλεοπτικό κοινό να της δίνει διαδοχικές πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης.

Άπαντες αναρωτιούνται αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος επεισοδίων στη σειρά αφού γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Όπως έχει γίνει γνωστός όμως δεν προβλέπονται νέα επεισόδια στη σειρά. Το γεγονός επιβεβαίωσαν και οι δημιουργοί της σειράς αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου επεισοδίων τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στη «Realife» η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο επεισοδίων. Σημείωσαν μάλιστα ότι έχουν νέα σειρά στα σκαριά.

«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο «Μελισσών», δεν είναι η δική μας πρόθεση να το συνεχίσουμε. Έχουμε ετοιμάσει μια άλλη σειρά, την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και την πιστεύουμε και θέλουμε του χρόνου να δοκιμαστούμε σε αυτήν. Και επειδή πολλά ακούστηκαν τελευταία, δεν έχουμε συμβόλαιο αποκλειστικότητας με κανένα κανάλι, παρά μόνο με τον παραγωγό μας, τον κ. Καραγιάννη. Η πρόταση αυτή συζητείται ήδη με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Τα σπόιλερ είναι ένας εφιάλτης για εμάς, από τη στιγμή που θέλουμε να προσφέρουμε ανατροπές και εκπλήξεις στον θεατή. Κάθε φορά που βγαίνει ένα σπόιλερ, είτε ισχύει είτε όχι, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για όσους δουλεύουμε με τόση αγάπη γι’ αυτή τη σειρά. Θεωρούμε ότι χαλάει η μαγεία, οπότε… όχι. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτα για τη συνέχεια» σημείωσαν για τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.