«Κόκκινο Ποτάμι»: Πότε επιστρέφει η σειρά του Open

«Κόκκινο Ποτάμι»: Πότε επιστρέφει η σειρά του Open

Τι ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Επιστρέφει σταδιακά η κανονικότητα και στην ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών στις 11 Μαΐου επιστρέφουν στα γυρίσματα οι σειρές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα μεταδοθούν τα νέα επεισόδια.

Το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν στα γυρίσματα και οι συντελεστές της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Η σειρά εποχής του Open έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και απομένουν λίγα επεισόδια για να ολοκληρωθεί.

Σημειώνεται ότι δε θα υπάρχει δεύτερος κύκλος. Όπως σημειώνει και ο Μανούσος Μανουσάκης στο «TV Έθνος» απομένουν εξωτερικά γυρίσματα για την ολοκλήρωση της σειράς που περιγράφει τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Οθωμανούς.

«Πρόθεσή μας είναι να επιστρέψουμε γύρω στα μέσα του Μαΐου αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τις αποφάσεις και τις οδηγίες σχετικά με τον συγχρωτισμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο επιτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης τόνισε ότι θα υπάρχουν μέσα προφύλαξης σε όλα τα γυρίσματα: «Από την πλευρά μας έχουμε συζητήσει ήδη την λήψη κάποιων προφυλάξεων. Ήδη έχουμε παραγγείλει μάσκες και γάντια για όσους δουλεύουν εκτός σκηνής, όπως επίσης και αντισηπτικά. Απολυμάνσεις θα γίνονται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα. Ευτυχώς τα γυρίσματα που απομένουν είναι όλα σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχουν δύο έτοιμα επεισόδια, σε ένα μένει ακόμα μία σκηνή για να ολοκληρωθεί και θα χρειαστούν έξι επεισόδια για να πέσουν οι τίτλοι τέλους».

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με μεγάλη αγωνία την κατάληξη των ηρώων της σειράς. Μην ξεχνάμε ότι κάθε Κυριακή βράδυ, η ιστορική σειρά σημείωνε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.