Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει το «Survivor»

Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει το «Survivor»

Τι αναφέρουν τα σενάρια.

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό από τη νέα χρονιά προγραμματίζεται να βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι «Survivor».

Ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ανέδειξε νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο και σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης. Ο δεύτερος έφερε και πάλι επιθυμητά αποτελέσματα στο κανάλι ωστόσο ο τρίτος με Έλληνες και Τούρκους παίκτες δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Κάπως έτσι ο ΣΚΑΪ αποφάσισε το ριάλιτι να κάνει διάλειμμα ενός χρόνου. Οι ιθύνοντες όμως υπολόγιζαν χωρίς τον… κορωνοϊό. Ο φονικός ιός σαρώνει όλον τον πλανήτη και θέτει περιορισμούς στις κοινωνικές επαφές και τα ταξίδια.

Με την Ελλάδα να ανακοινώνει δύο σερί ημέρες ρεκόρ κρουσμάτων αναμένονται νέα μέτρα. Δεν αποκλείεται να επιβληθούν νέοι περιορισμοί στα ταξίδια, κάτι που θα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο το ταξίδι προς τον Άγιο Δομίνικο.

Μην ξεχνάμε ότι για να κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μετά το νέο έτος πρέπει μία ομάδα ανθρώπων να ταξιδέψει εκεί νωρίτερα, προκειμένου να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο. Η παραγωγή μαζί με τους παίκτες είναι γύρω στα 150 άτομα, που θα πρέπει να ταξιδέψουν με τις απαιτούμενες αποστάσεις αλλά και τα πρωτόκολλα.

Το αισιόδοξο σενάριο αναφέρει ότι θα υπάρξει κάμψη των κρουσμάτων τις επόμενες εβδομάδες και το ριάλιτι θα γίνει κανονικά. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και δεύτερες σκέψεις στον ΣΚΑΪ σχετικά με τη διεξαγωγή του, αν οι αριθμοί παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Στο κανάλι του Φαλήρου πάντως οργανώνεται ήδη η συνέχεια του «Big Brother» με διάσημους. Η διάρκεια του συγκεκριμένου ριάλιτι δε θα ξεπερνά τους δύο μήνες και θα είναι σα «γέφυρα» μέχρι την πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.