«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Τι απαντά ο ALPHA στα σενάρια για διακοπή της εκπομπή της Ελεονώρας

Τα σενάρια και οι φήμες.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η πρωινή εκπομπή του ALPHA ξεκίνησε πολύ δυνατά στο κανάλι της Κάντζας ενώ διαφημίστηκε και αρκετά. Η συνεργασία του Νίκου Μανέση με την Ελεονώρα δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν σε οριακό σημείο με αποτέλεσμα οι δύο τους να επικοινωνούν μέσω τρίτων. Τελικώς, ο Νίκος Μάνεσης απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του στην εκπομπή και συνεχίζει μόνο το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο και πάλι τα πράγματα δεν καλυτέρευσαν. Οι παραιτήσεις στην εκπομπή έχουν ξεκινήσει και όπως φαίνεται δε θα σταματήσουν. Ένας εκ των δημοσιογράφων που δήλωσαν παραίτηση ήταν ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε την παραίτησή του από το κανάλι. Το συμβόλαιό του όμως είχε μεγάλη ρήτρα, που έπρεπε να καταβάλει ο ίδιος κι έτσι ο Τάσος Τεργιάκης έκανε πίσω. Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο δημοσιογράφος θα αλλάξει καθήκοντα στην εκπομπή.

Πριν λίγες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα περί διακοπής της εκπομπής. Όπως σημείωσε ο Αλέξης Μίχας, από το κανάλι αναφέρεται ότι δεν υπάρχει ζήτημα διακοπής της εκπομπής όπως διαχέεται τις τελευταίες ώρες.

Η εκπομπή συνεχίζει ως έχει και ουδείς γνωρίζει τι αλλαγές θα γίνουν με τις διαδοχικές παραιτήσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.