Ματαιώνεται ένα από τα πιο διαφημισμένα πρότζεκτ του ΣΚΑΪ

Ματαιώνεται ένα από τα πιο διαφημισμένα πρότζεκτ του ΣΚΑΪ

Τι οδήγησε το κανάλι σε αυτή την απόφαση.

Ήταν ένα από τα πλέον φιλόδοξα πρότζεκτ του ΣΚΑΪ. Το «The Masked Singer» ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει την προηγούμενη σεζόν αλλά η έξραση του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του καναλιού του Φαλήρου.

Όπως όλα δείχνουν όμως ούτε φέτος θα το δούμε. Το show θα έβγαινε στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν στη θέση του «The Voice» που αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο του μέσα στον Δεκέμβριο με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» ο ΣΚΑΪ προχωρά σε επανασχεδιασμό του δεύτερου μισού της χρονιάς προκειμένου να μειώσει το κόστος.

Βασικό κομμάτι του δεύτερου μισού της σεζόν θα είναι το ριάλιτι «Survivor» που σχεδιάζεται να βγει στον αέρα από το νέο έτος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το «Masked Singer» ματαιώνεται επ’ αόριστον. Αυτό σημαίνει ότι δε θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν και ουδείς γνωρίζει πότε θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του σταθμού του Φαλήρου.

Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος, σύμφωνα με τη «Realife» κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων προκάλεσε δεύτερες σκέψεις στους υπεύθυνους του καναλιού. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν άστοχο ένα ψυχαγωγικό show μεταμφιέσεων την στιγμή που η μάσκα θεωρείται απαραίτητο αξεσουά λόγω κορωνοϊού.

Θυμίζουμε ότι στην παρουσίαση του show είχε κλείσει ο Σάκης Ρουβάς. Θέση στην κριτική επιτροπή θα είχαν οι Χάρης Βαρθακούρης και Νίκος Μουτσινάς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.