Μανούσος Μανουσάκης: Με δύο σειρές τη νέα σεζόν

Μανούσος Μανουσάκης: Με δύο σειρές τη νέα σεζόν

Τι ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μετά από χρόνια απουσίας. Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει βάλει την υπογράφη του σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Την περασμένη σεζόν ο Μανούσος Μανουσάκης σκηνοθέτησε τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στην τηλεόραση του Open. Η σειρά εποχής που πραγματευόταν τον διωγμό και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης ενώ απέσπασε θετικά σχόλια για την καλλιτεχνική της αρτιότητα.

Μιλώντας στην κάμερα του Star ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε ότι δουλεύει για δύο νέες σειρές στην τηλεόραση. Η μία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το «1821» που αφορά την ελληνική επανάσταση από τον Οθωμανικό ζυγό.

Μην ξεχνάμε ότι το 2021 συμπληρώνεται 200 χρόνια από το ξεκίνημα της επανάστασης.

Όπως τόνισε ο Μανούσος Μανουσάκης έχει κλείσει σε συγκεκριμένο κανάλι και για τις δύο νέες του σειρές.

«Προσπαθούμε. Έχουμε επικεντρωθεί κάπου και έχουμε αρχίσει να κουβεντιάζουμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Για το 1821 πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να υλοποιηθεί. Ακόμη είναι νωρίς να το απαντήσω. Αλλά έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ένα πράσινο φως στο βάθος του δρόμου. Σε ένα συγκεκριμένο κανάλι και ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.