Μένει ή αποχωρεί; Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την Κατερίνα Καινούργιου

Μένει ή αποχωρεί; Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την Κατερίνα Καινούργιου

Επίσημη απάντηση από το κανάλι.

Πάρθηκαν οι αποφάσεις σχετικά με την πορεία της Κατερίνας Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό  OPEN.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει το καλοκαίρι, με την ίδια να βρισκόταν εδώ και εβδομάδες σε διαπραγματεύσεις με το κανάλι.

Τώρα, το OPEN επίσημα ανακοινώνει την ανενέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια, με την ίδια εκπομπή και όπως φαίνεται στην ίδια ζώνη.

Η ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής:

«Το Open ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα 2 χρόνια

Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και τα καλύτερα έρχονται!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.