«The Bachelor»: Αυξάνονται οι μέρες μετάδοσής του

«The Bachelor»: Πότε ρίχνει αυλαία το ριάλιτι

Ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.

Είναι ένα από τα πολυσυζητημένα προγράμματα της σεζόν. Το «The Bachelor» έκανε πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για το περιεχόμενό του.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που αναφέρουν ότι το ριάλιτι σχέσεων υποτιμά το γυναικείο φύλο. Οι καβγάδες και οι σπόντες μεταξύ των γυναικών που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο είναι σε ημερήσια διάταξη με τα πράγματα να ξεφεύγουν αρκετές φορές.

Στον ALPHA τα επεισόδια που μεταδίδονται είναι αρκετά πίσω σε σχέση με την πραγματικότητα. Δημοσιεύματα κατά καιρούς αναφέρουν ότι ήδη έχει επιλεγεί η τελική τριάδα, με τα spoilers να δίνουν και να παίρνουν.

Το πιο πρόσφατο μάλιστα αναφέρει ότι Αντζελίνα, Βίβιαν και Νικολέτα είναι οι τρεις που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» το κανάλι της Κάντζας προσανατολίζεται στο αν ολοκληρωθεί το ριάλιτι στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ακόμη, ο τελικός θα είναι μαγνητοσκοπημένος σε αντίθεση με το τι γίνεται σε άλλες χώρες που μεταδίδεται το συγκεκριμένο ριάλιτι. Δημοσιεύματα πάντως θέλουν τον τελικό να γυρίζεται στην Μάνη, τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου με τις υποψήφιες να γνωρίζουν τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.