Χάρης Βαρθακούρης: H πρώτη δήλωση μετά τον σάλο στο «Βig Brother»

Χάρης Βαρθακούρης κατά ALPHA

Φανερά θυμωμένος με τη στάση του καναλιού προς τη σύζυγό του, Αντελίνα.

Φανερά θυμωμένος μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Ο παρουσιαστής του «Big Brother» υποστήριξε πως είναι πολύ ευχαριστημένος με τη διακοπή της συνεργασίας της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη, με τον ALPHA καθώς η ίδια ήταν αναγκασμένη όλον αυτόν τον καιρό να ζητά έγκριση από το κανάλι ακόμα και να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. 

«Έχω υπάρξει όλο αυτό το διάστημα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας πολλών προτάσεων προς τη γυναίκα μου για συνεντεύξεις, για διαφημίσεις, για να πάει καλεσμένη σε εκπομπές και όλες αυτές οι προτάσεις έπρεπε να εγκριθούν από τον ALPHA.

Όλες αυτές τις προτάσεις, ο ALPHA τις απέρριψε. Εμένα, αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Δηλαδή, και σε έχουμε παροπλισμένη, αλλά και δεν σε αφήνουμε να κάνεις τίποτα.

Είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα από πάνω, έναν αστυφύλακα, ο οποίος έπρεπε να εγκρίνει οποιαδήποτε κίνησή της, ακόμα και να ανεβάσει μια φωτογραφία μας στο Instagram. Ακόμα και για αυτό έπρεπε να πάρει έγκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος της εκπομπής «Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι», η ίδια βρισκόταν… στον πάγκο με τον ALPHA να μην μοιάζει πρόθυμος να την αξιοποιήσει σε κάποιο άλλο project. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.