«Αν το μοντάζ κάνει το θαύμα του»: Status-μαχαιριά του Γρ. Πετράκου για την εκπομπή του Σρόιτερ που θα εμφανιστεί το βράδυ

«Αν το μοντάζ κάνει το θαύμα του»: Status-μαχαιριά του Γρ. Πετράκου για την εκπομπή του Σρόιτερ που θα εμφανιστεί το βράδυ

Απόψε στο «Tik Talk».

Στο αποψινό «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ θα εμφανιστεί ο Γρηγόρης Πετράκος λίγες μόλις ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του σχετικά με το «μεγάλο ψέμα του κορωνοϊού».

Ο ίδιος, έκανε το γύρισμα για την εν λόγω εκπομπή έναν περίπου μήνα πριν, ωστόσο το επεισόδιο θα μεταδοθεί απόψε τα μεσάνυχτα, με τον τραγουδιστή να ενημερώνει το κοινό του για την εμφάνισή του στο πλατό του Αντώνη Σρόιτερ με status-μαχαιριά, αφήνοντας υπόνοιες πως υπάρχει περίπτωση όσα είπε να αλλοιωθούν στο μοντάζ.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σρόιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολόγος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.

Δείτε ακόμα: The Bachelor: Ναι, αυτή είναι η πιο άθλια σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης (Pics & Memes)

Είδα το trailer της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι ‘κορονοϊός και θεωρίες συνομωσίας’
Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι’ αυτό και το δημοσίευσα χθες. Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ… Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.

Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σρόιτερ ήταν ευγενέστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοί να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.