Το «Just the 2 of Us» επιστρέφει στις οθόνες μας

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το J2US με 7 κρούσματα (Vid)

Αναμένονται σημαντικές αποφάσεις.

Ο κορωνοϊός χτύπησε την παραγωγή του «Just the 2 of Us» στο Open. Στο show τραγουδιού του καναλιού γνωστοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα κρούσμα κορωνοϊού που οδήγησε αναβολή το live του Σαββάτου.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Κοκλώνης συνολικά επτά άτομα έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό. Ανάμεσά τους είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη όπως γνωστοποίησαν και οι ίδιοι μέσα από τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το Instagram, μόνο όταν όλα τα τεστ βγουν αρνητικά, θα μεταδοθεί ξανά το show. Τόνισε μάλιστα είναι πιθανή ακόμη και ακύρωσή του αφού η υγεία όλων είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η περίπτωση του «Just the 2 of Us» μπορεί να αποτελέσει οδηγό και για άλλα shows που ήταν να κάνουν πρεμιέρα. Αρκετά από αυτά είχαν και κοινό, γεγονός που κάνει τους ιθύνοντες των καναλιών να μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις ως προς τη μετάδοσή τους.

Δε θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα, ωστόσο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των καναλιών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.