Στα άκρα η κόντρα Μάνεση - Μελέτη: Απίστευτη on air επίθεση στην Ελεονώρα (Vid)

O ALPHA πληρώνει την Ελεονώρα Μελέτη για να αποχωρήσει από τον σταθμό

Εξελίξεις με το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη με τον ALPHA.

Και επίσημα παρελθόν αποτελεί η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» από τον ALPHA.

H Ελεονώρα Μελέτη αποχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από το κανάλι, έχοντας καταστήσει σαφές πως… δεν θα επιστρέψει στο πόστο της την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην ώρα της θα παίζει από εδώ και στο εξής ένα νέο ενημερωτικό magazino με την ίδια να καλείται να διαχειριστεί τις νέες προτάσεις του ALPHA που δεν όμως αφορούν σε κάποιο τηλεοπτικό projects.

Oι νέες αυτές προτάσεις είναι καθαρά οικονομικές, με Ελεονώρα και ALPHA να βρίσκονται αυτή τη στιγμή -σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»- σε σκληρές διαπραγματεύσεις σχετικά με το κόστος που θα έχει το «σπάσιμο» του συμβολαίου της Μελέτη με τον ALPHA.

Αν και η ίδια είχε πολλάκις εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στη late night ζώνη του καναλιού με τα «Μεσάνυχτα», ο ALPHA δεν μοιάζει να επιθυμεί κάτοιο τέτοιο, επιλέγοντας να σπάσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο project στο οποίο να επιθυμεί να την αξιοποιήσει.

Δείτε ακόμα: Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό η Χριστίνα του Big Brother: «Με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές»

Και όπως φαίνεται, δεν σκοπεύσει να συνεχίσει να την πληρώνει για να… κάθεται στον πάγκο. Το ίδιο έκανε, μάλιστα, και με την περίπτωση της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Η Ελεονώρα, από τη μεριά της, είναι ίσως η μοναδική παρουσιάστρια που είδε το συμβόλαιό της να σπάει μέσα σε 2,5 μήνες από τη στιγμή που έπεσαν οι υπογραφές.

Την ίδια ώρα, ο ALPHA φέρεται να έχει προσεγγίσει την Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να αναλάβει πρωινή εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.