Τηλεοπτική επιστροφή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τηλεοπτική επιστροφή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη.

Για τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ως παρουσιάστρια απέχει εδώ και πολλά χρόνια από τη μικρή οθόνη.

Η ίδια, έδωσε το πρωινό της Τρίτης το «παρών» στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA μιλώντας για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια.

Όπως παραδέχτηκε, πράγματι έχει συζητήσει με τον Νίκο Κοκλώνη προκειμένου να αναλάβει μια δική της εκπομπή η οποία προγραμματίζεται για το β’ μισό της σεζόν 2020 – 2021.

«Την αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, μου έχει λείψει όλη αυτή η επικοινωνία και η σχέση με τον κόσμο», είπε και συνέχισε αναφερόμενη στη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη:

«Νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο από Ιανουάριο καλώς εχόντων των πραγμάτων γιατί η επικαιρότητα μας ξεπερνάει. Έχουμε βάλει στο τραπέζι διάφορα concepts. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος, εγώ δεν ήθελα να κάνω βιαστικές κινήσεις. Εμείς είχαμε κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία. H δέσμευση δεν είναι οικονομική, δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο, αλλά νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο από Γενάρη», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.