Το ευφυές «κόλπο» του Open για να αποφύγει τα spoilers του «Just the 2 of Us»

Το ευφυές «κόλπο» του Open για να αποφύγει τα spoilers του «Just the 2 of Us»

Tι συνέβη στα γυρίσματα του σόου.

Mπορεί να ζούμε τηλεοπτικά την εποχή του κορωνοϊού, με τις τηλεοπτικές συνήθειες να έχουν επηρεάσει την μορφή ακόμα και των πιο λαμπερών σόου, αφού η έλλειψη του κοινού είναι εμφανείς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα κανάλια έχουν εγκαταλείψει τις επενδύσεις τους.

Και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τις προστατέψουν έστω και μέσα σε αυτό το νέο τοπίο.

Την εβδομάδα που μας πέρασε η αποχώρηση της Χριστίνας Παππά από το «Just the 2 of Us» είχε παίξει σε όλα τα Μέσα, προτού γίνει γνωστή το βράδυ της Κυριακής, καθώς το σόου προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Το σημαντικότερο λοιπόν κομμάτι με το οποίο κλείνει η εκπομπή είχε διαρρεύσει δυσαρεστώντας την παραγωγή της εκπομπής.

Για να μην επαναληφθεί το ίδιο περιστατικό, η παραγωγή αποφάσισε στα γυρίσματα που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης να γυρίσει δύο διαφορετικά φινάλε, με διαφορετικό ζευγάρι να τερματίζει τελευταίο σε κάθε μία από τις μαγνητοσκοπήσεις αποχώρησης της βραδιάς.

Το τηλεοπτικό κοινό βέβαια θα δει μόνο μία αποχώρηση, την πραγματική, με λίγους ανθρώπους να γνωρίζουν ποιο ζευγάρι μένει και ποιο φεύγει, ώστε να μην επαναληφθεί η διαρροή των αποτελεσμάτων.